Acum ai haine copii pipioz

in cosul
tau

Haine reciclate si grija pentru protectia mediului. Bambus, soia, pop sau tencel

06.04.2013 . 0 Comentarii.

Hainele reciclate sunt in general legate de hainele organice. Hainele reciclate sunt fabricate din materiale reciclate sau reutilizate si sunt parte a miscarii de protectie a mediului. Atat hainele organice cat si cele reciclate sunt ecologice si prietenoase cu mediul.

Hainele reciclate sunt produse deseori din materiale regenerabile cum ar fi bambusul, soia sau tencel (un produs din pasta de lemn). Materialele pentru haine reciclate pot fi produse si din optiuni ca “pop” - plastic reciclat.

Bambusul a devenit unul dintre cele mai populare materiale reciclate pentru companii care doresc sa faca tranzitia catre moda eco-friendly. Bambusul creste repede si poate fi cultivat fara pesticide sau alte chimicale. Este si 100% biodegradabil. Bambusul este excelent pentru materialele utilizate la hainele sportive datorita proprietatilor sale antibacteriane si de transfer a umiditatii. Bambusul este recunoscut si pentru senzatia matasoasa la atingere.

Achizitia de haine eco si reciclate pentru copilul tau poate fi o buna metoda de educatie despre importanta protejarii Planetei si a mediului, stim cu toti ca un copil invata prin imitatie si ca exemplul tau, al parintelui, are un impact puternic asupra copilului. Suntem siguri ca orice copil ar fi mandru sa poarte haine eco-friendly.

Daca doriti sa incercati un articol de imbracaminte din materiale reciclate Pipiozii va recomanda Hanoracul roz cu buline pe care il gasiti la noi in magazin.

Ultima modificare: 15.07.2013

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un raspuns

* Nume:
* E-mail: (Nu este facut public)
   Website: (Url cu http://)
* Comentariu:

Plati online securizate prin

logo mobilepay
  • sigur.info-internet mai sigur pentru copii
  • Fairtrade logo
  • GOTS logo
  • Soilassociation logo
  • Textile Exchange standards logo