Acum ai haine copii pipioz

in cosul
tau

Like de la Pipiozi - Kids Fun Times sau copii fericiti prin jocuri si activitati

01.05.2013 . 0 Comentarii.

Am gasit un proiect care ne-a placut foarte tare si vrem neaparat sa il impartasim cu voi www.kidfuntimes.ro. Iata ce ne spune initiatoarea proiectului:

Ideea a pornit a pornit de la un drum lung cu masina, retur dintr-o frumoasa vacanta, cu mintea mai usoara si cu multa energieā€¦ M-am gandit sa strang laolalta toate experientele fetitei mele impreuna cu sugestiile primite de la prieteni pe parcursul timpului. Orice sfat, discutie sau pur si simplu cum a functionat la ceilalti ofera deseori niste alternative, cum se poate actiona intr-o anume situatie. Cumva toate adunate pe o cale, www.kidfuntimes.ro  porneste de la o idee de baza, testata si cunoscuta: sub orice forma sau activitate, joaca este invatare pentru un copil. Am descoperit asta impreuna cu fetita noastra Ioana, acum in varsta de 3 ani, faptul ca prin implicare intr-o activitate sau prin asocierea unui mesaj cu un joc, ii poti transmite copilului informatii care sa il dezvolte si sa ramana in mintea lui. 

Proiectul este si o dorinta si o provocare, prin care sa adun experienta parintilor, a persoanelor care pot da sfaturi avizate, a diverselor organizatii care isi propun sa sprijine intr-un anume fel dezvoltarea competentelor copiilor. Toate acestea se traduc prin experiente si diverse activitati desfasurate intr-o familie pana la seminarii, trainiguri si workshopuri, ateliere pentru copii si nenumarate alte metode specifice. M-am gandit sa grupez toate experientele in cateva categorii, care sa aiba o logica pentru cel care cauta: activitati pentru copii (pe intervale de varste), planuri pentru cei mici (coltul de lectura, vacante, evenimente, destinatii urbane), utile cu diverse tipuri de servicii si nu in ultimul rand o categorie numita Carticica Ioanei si a prietenilor ei unde am cuprins cateva teme pe care le-am considerat importante in viata unui copil. 

Prin toate acestea imi doresc sa creez o comunitate in cadrul careia sa gasesti idei, sfaturi practice, sa intelegi ce facilitati exista si ce se potriveste pentru fiecare copil, sa ai acces in timp util ca sa poti participa la diverse evenimente si activitati, deoarece personal mi s-a intamplat sa aud ca s-a desfasurat o activitate cu ceva timp in urma, sau o anume persoana mi-ar fi putut oferi un sfat practic intr-un anume domeniu. Sunt constienta ca am inceput de curand cu pasi foarte mici, cu cateva articole personale si de la prieteni si colaboratori avizati in domeniul lor, dar cu multa rabdare si pasiune imi doresc ca acest proiect sa aiba o sansa frumoasa. Ne gasiti la adresa de email contact@kidsfuntimes.ro sau direct pe kidsfuntimes.ro

Ultima modificare: 28.08.2014

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un raspuns

* Nume:
* E-mail: (Nu este facut public)
   Website: (Url cu http://)
* Comentariu:

Plati online securizate prin

logo mobilepay
  • sigur.info-internet mai sigur pentru copii
  • Fairtrade logo
  • GOTS logo
  • Soilassociation logo
  • Textile Exchange standards logo