Acum ai haine copii pipioz

in cosul
tau

Like de la Pipiozi: MioBio, cosmetice organice

16.05.2013 . 0 Comentarii.

MioBio este un magazin de cosmetice organice, printre primele de acest fel deschise in Romania.

De ce ne place? In primul rand pentru ca are cosmetice organice iar noi stim importanta utilizarii produselor bio si, mai ales, pericolul cosmeticelor conventionale. Pentru ca are cosmetice de calitate, sanatoase si eficiente. Comercializeaza branduri faimoase pe care, de multe ori, nu le gasesti decat la ei.

Pentru ca are două magazine frumoase si cochete unde este o placere sa mergi la cumparaturi, unde gasesti profesionisti care stiu sa iti raspunda la orice fel de intrebare si care te ajuta sa alegi produsele care nu sunt doar bune si sanatoase dar sunt si cele potrivite tie (nu este suficient ca un produs cometic sa aiba rezultate fenomenale la 90%  dintre utilizatori, este neaparat necesar sa ti potriveasca tie, tenului sau parului sau pielii tale).

Pentru ca au magazin online si pot cumpara comod, atunci cand nu am timp sa merg la magazin, produsele pe care le folosesc frecvent.

Pentru ca in magazinele MioBio gasesti mai mult decat cosmetice, gasesti si produse de curatat casa, toate bio, produse eficiente si durabile.

Si, cel mai mult, ne place MioBio pentru ca este o afacere frumoasa, etica, cu preturi corecte, pornita din pasiune si din convingerea ca produsele organice sunt un must, nu un moft, pentru noi si pentru planeta.

Ultima modificare: 16.05.2013

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un raspuns

* Nume:
* E-mail: (Nu este facut public)
   Website: (Url cu http://)
* Comentariu:

Plati online securizate prin

logo mobilepay
  • sigur.info-internet mai sigur pentru copii
  • Fairtrade logo
  • GOTS logo
  • Soilassociation logo
  • Textile Exchange standards logo