Acum ai haine copii pipioz

in cosul
tau

Pipiozii merg la V for Verde

19.09.2013 . 0 Comentarii.

Pipiozii va invita la Targul mintilor deschise, V for Verde!

In 28 si 29 septembrie, intre orele 11.00 si 20.00 ne veti gasi la targul V for Verde, va asteptam cu hainute organice, frumoase si sanatoase, pentru piticii vostri si cu multe surprize si reduceri.

Toate detaliile despre targ le gasiti mai jos, in comunicatul de presa oficial al targului:

 

V for Verde, targul mintilor deschise, revine cu editia a II-a

  • Peste 50 de expozanti atent selectionati
  • Workshop-uri gratuite de nutritie si parenting pentru cei mari, loc de joaca si ateliere de reciclare creativa pentru copii
  • Tombola cu “premii verzi” pentru vizitatorii targului

Targul V for Verde isi redeschide portile pe 28 si 29 septembrie, intre orele 11.00 si 20.00, la Casa Universitarilor din Bucuresti (strada Dionisie Lupu 46). Peste 50 de expozanti atent selectionati pregatesc pentru comunitatea mintilor deschise delicatese si bunatati bio, produse alimentare slow food si raw food, cosmetice organice, ateliere de gatit, workshop-uri, colectii de moda green chic fashion si haine preloved, precum si produse eco deco, realizate din materiale reciclate si alternative. 

Printre invitatii speciali se numara Olivia Steer, adepta a regimului raw-vegan si autoarea volumului „Dulciuri de poveste”si Larisa Petrini, Ambasador Jamie Oliver in Romania, care  ofera sfaturi pentru o dieta sanatoasa.

V for Verde invita la activitati intreaga familie. Totul despre mame amenjeaza, cu sprijinul Elefanțelului Curios, un loc de joaca dedicat micuților iubitori de verde. Iar parinții participa la sesiuni de parenting individuale. Pentru cei cu varsta mai mare de 5 ani, Reciclare Creativa organizeaza ateliere unde ii invata cum sa realizeze obiecte de decor si bijuterii din materiale reciclate.

Toti vizitatorii prezenti la targ intra in Tombola V for Verde, cu posibilitatea de a castiga multe “premii verzi”. In plus, persoana cu cea mai frumoasa bicicleta primeste un premiu special de la Pegas. 

“V for Verde, targul mintilor deschise, este un manifest activ pentru o viata sanatoasa, traita autentic si constient. Se adreseaza tuturor celor care se bucura de viata in orice moment si petrec timp de calitate alaturi de familie si prieteni. Verde este mai mult decat eco, organic sau green, verde este un mod de viata”, declara Laura Calin, organizator V for Verde.

Prima editie V for Verde a avut loc in toamna anului 2012 si a adus impreuna peste 30 de expozanti si 1.000 de vizitatori.
Biletul de intrare este 10 lei

 

Date de contact:
Call: 0724.228.626
Write: vforverde@gmail.com
Read: www.vforverde.ro
Like: www.facebook.com/VforVerde
Befriend: www.facebook.com/profile.php?id=100003826797065 
Follow: https://twitter.com/#!/VforVerde

Ultima modificare: 19.09.2013

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un raspuns

* Nume:
* E-mail: (Nu este facut public)
   Website: (Url cu http://)
* Comentariu:

Plati online securizate prin

logo mobilepay
  • sigur.info-internet mai sigur pentru copii
  • Fairtrade logo
  • GOTS logo
  • Soilassociation logo
  • Textile Exchange standards logo