Acum ai haine copii pipioz

in cosul
tau

Primul Craciun cu Marta

16.12.2013 . 0 Comentarii.

Una dintre mamicile noastre preferate, Nicoleta, a fost draguta si ne-a povestit despre primul Craciun cu bebe, un moment frumos si unic pentru toti parintii.

Multumim Nico!

 

"Crăciunul este o sărbătoare magică. De fiecare Crăciun ne pregătim casa, sufletul şi inima pentru a primi cadourile Moşului. Ovidiu şi cu mine, am simţit această magie specială a Crăciunului pentru prima dată, anul trecut. Am petrecut primul Crăciun cu Marta, fetiţa noastră. Ce simţi când petreci Crăciunul sau oricare altă sărbătoare pentru prima dată cu copilul tău este greu de exprimat în cuvinte.

Marta avea anul trecut patru luni şi jumătate. Stătea cuminte în scoica ei şi ne urmărea cu mare interes pe Ovidiu şi pe mine cum montam şi împodobeam bradul. Am făcut nenumărate poze cu Marta pe lângă brad şi ne gândeam că la anul nu va fi atât de simplu să o convingem pe Marta să stea la poze.

Dintre noi trei, Marta a primit cele mai multe cadouri şi chiar dacă ea nu înţelegea ce se întâmplă, noi ne-am bucurat foarte mult să vedem cât de iubită este Marta…. de Moş.

Aşteptăm cu mare nerăbdarea acest Crăciun care va fi foarte diferit de cel de anul trecut. Vom monta şi împodobi bradul împreună cu Marta şi îl vom aştepta împreună pe Moşul. Marta se va implica activ în toate evenimentele, curioasă să afle ce fac mama şi tata.

Împreună cu familia noastră – părinţi şi fraţi – am trăit un Crăciun de neuitat alături de noua membră a familie noastre, Marta.

Ho! Ho! Ho! Ho! Crăciun Fericit tuturor!"

Ultima modificare: 16.12.2013

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un raspuns

* Nume:
* E-mail: (Nu este facut public)
   Website: (Url cu http://)
* Comentariu:

Plati online securizate prin

logo mobilepay
  • sigur.info-internet mai sigur pentru copii
  • Fairtrade logo
  • GOTS logo
  • Soilassociation logo
  • Textile Exchange standards logo