Acum ai haine copii pipioz

in cosul
tau

Stiati ca... hainutele organice de la Pipiozi...

24.07.2013 . 0 Comentarii.

Stiati ca…

hainele organice sunt hipoalergenice si protejeaza bebelusul de iritatii, eruptii cutanate sau dermatite deoarece materialele din care sunt produse nu au fost tratate chimic? 

Hainele organice/bio sunt acele haine produse din materiale exclusiv organice (bumbac, matase, lana, canepa, tencel si bambus) cultivate in conformitate cu standardele de agricultura bio, fara pesticide si insecticide sau alte substante chimice si fara organisme modificate genetic, iar in procesul de fabricatie sunt utilizate doar substante si coloranti naturali/bio.

…hainele organice sunt mai placute la purtat si mai confortabile deoarece bumbacul organic este mai moale, mai fin decat bumbacul conventional?

Bumbacul folosit la producerea hainelor organice nu a fost niciodata stropit cu pesticide, iar colorantii folositi in vopsire sunt pe baza de apa. Pentru a nu altera in niciun fel calitatea acestor haine producatorii se preocupa de cele mai mici detalii folosind la accesorii (nasturi, capse etc) tot materiale naturale: nuca de cocos, bambus etc

…hainele organice sunt mai rezistente si astfel permit o utilizare mai indelungata, se comporta bine la spalat si calcat, nu isi pierd elasticitatea si nu se deformeaza?

…hainele organice protejeaza mediul, securitatea si sanatatea in munca?

Hainele organice prin productia lor protejeaza mediul si sanatatea/siguranta lucratorilor, de la cei care lucreaza in cultivarea materiei prime pana la cei care fabrica aceste haine. Procesul de productie este ecologic si implica mai putine resurse naturale decat procesul de productie al hainelor conventionale. Astfel, ajuta la pastrarea unui mediu curat si sigur.

…productia si distributia hainelor organice este permanent atent supravegheata de organisme internationale?

Hainele organice sunt certificate international si verificate de organisme independente astfel scazand riscul contaminarii cu substante toxice sau alte riscuri care ar putea afecta siguranta si sanatatea copiilor

www.PIPIOZ.ro lucreaza doar cu producatori certificati organic (GOTS, Soil Association si OE 100 Standard),  care respecta normele internationale si principiile Fair Trade. In prezent lucram cu 3 companii din Danemarca si Anglia, branduri recunoscute la nivel mondial pentru calitatea produselor si designul inovativ.

 

Pipioz Gabriela Stefanescu

Ultima modificare: 12.09.2013

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un raspuns

* Nume:
* E-mail: (Nu este facut public)
   Website: (Url cu http://)
* Comentariu:

Plati online securizate prin

logo mobilepay
  • sigur.info-internet mai sigur pentru copii
  • Fairtrade logo
  • GOTS logo
  • Soilassociation logo
  • Textile Exchange standards logo