Acum ai haine copii pipioz

in cosul
tau

Ulei de Monoi Tahitian 100% Natural

Uleiul de Monoi Tahitian atenuează ridurile si regenerează pielea. Recomandat pentru îngrijirea și refacerea pielii, monoiul sau uleiul parfumat, este un produs tradițional tahitian, obţinut prin macerarea florii specifice insulelor polineziene – Tiare, în ulei de cocos virgin. Astfel, uleiul se îmbogăţeşte cu parfumul renumitei flori, dar şi cu proprietăţi specifice de hidratare şi regenerare.

Uleiul de monoi tahitian acţionează încă de la prima aplicare. Dacă e vorba de ten, îl va lumina şi catifela vizibil, acționând ca o barieră împotriva factorilor agresivi de mediu, oferind hidratare profundă și estompare a ridurilor. Dacă e vorba de păr, îl va trezi la viaţă, redându-i supleţea şi strălucirea. Se comportă de minune şi cu şuviţele creţe, rebele, pe care le aliniază cu migală şi le reuneşte în coafuri de invidiat.

Acidul lauric, prezent în uleiul de monoi, pătrunde ferm în firul de păr şi capătă astfel puterea de a-i îmblânzi şi catifela textura.

Solid la temperatura camerei, se topește imediat în contact cu pielea și pătrunde ușor în profunzime prin masare delicată.

Ingrediente: gardenia tahitensis flower oil

Producator: Sabio Cosmetics
Cod produs: 0658
Pentru:
Pret: 46 Lei
Acum poti
sa ma
cumperi
pipioz organicpipioz organic

Plati online securizate prin

logo mobilepay
  • sigur.info-internet mai sigur pentru copii
  • Fairtrade logo
  • GOTS logo
  • Soilassociation logo
  • Textile Exchange standards logo