Acum ai haine copii pipioz

in cosul
tau

Lumanare naturala si eco din soia organica Cherry Sabio

Stim cu totii ca lumarile parfumate si odorizantele de camera obisnuite contin foarte multe substante toxice daunatoare pentru organism si sunt printre cei mai mari factori de poluare si disconfort pentru om, putand fi chiar extrem de periculoase pentru sanatate. Lumanarile de la Sabio NATURALE si NON-TOXIC sunt nu doar estetice, elegante si frumos mirositoare ci mai ales un must pentru sanatatea ta.

Lumanare naturala si eco din soia organica Cherry Sabio, realizata hand-made din ceara de soia ECO CB135 (soja hispida) din sursa vegetala. Mai exact ulei de soia hidrogenat, ecologic, nemodificat genetic, 100% NATURAL si 100% NON-TOXIC, care nu contine parafina, derivati din petrol, ceara de palmier, ceara de albine sau pesticide.

Fitilul este confectionat din bumbac natural si nu degaja fum negru in timpul arderii, fiind total nepoluant.

Lumanarea Cherry este parfumata cu arome proaspete de cires si este turnata manual intr-un borcan elegant de sticla cu capac asortat, de asemenea din sticla, care dispune de o garnitura flexibila, pentru o inchidere ferma.

Lumanarea Cherry in varianta de 90 ml are o durata de ardere de 15 ore, 60 pentru 350 ml si de 100 de ore pentru 700 ml si poate fi stinsă foarte usor si eficient, fara a produce fum, prin simpla inchidere cu capacul de sticla.

Ingrediente: Ceara de soia ECO CB135 (soja hispida), fitil din bumbac natural, ulei esential de portoclae si lamaie.

Producator: Sabio Cosmetics
Cod produs: 3000
Pentru:
alege marimea
greutat ml:
Pret: 48 Lei
Acum poti
sa ma
cumperi
pipioz organicpipioz organic

Plati online securizate prin

logo mobilepay
  • sigur.info-internet mai sigur pentru copii
  • Fairtrade logo
  • GOTS logo
  • Soilassociation logo
  • Textile Exchange standards logo