Acum ai haine copii pipioz

in cosul
tau

Deodorant stick natural pentru barbati

Deodorantul Stick pentru Barbati 100% natural, fara alcool, de la Sabio asigura  protectie si confort datorita pietrei de alaun, avand totodata o aroma masculina data de uleiurile esentiale de eucalipt, tea-tree si lamaie verde. Celelalte ingrediente naturale din compoziția sa protejează  pielea sensibilă  a axilei.

Piatra de alaun (potasium alum) din compozitia acestui deodorant natural este o baza de alunit extras din mine, formată din ioni incarcati negativ, care nu sunt absorbiti de piele. Este total inofensiv, oxizii si hidroxizii de aluminiu pe care îi eliberează la contactul cu pielea sunt stabili din punct de vedere chimic şi nu pot să elibereze aluminiul la contactul cu pielea, nu sunt solubili si nu patrund in piele. Piatra de alaun are proprietati astringente, antibacteriene si hemostatice, fiind un deodorant natural. Ea acționeaza ca regulator al transpiratiei, fara sa blocheze porii si previne aparitia bacteriilor raspunzătoare de mirosurile neplacute.

Uleiul de cocos hraneste si hidrateaza pielea sensibilă a axilei si ajuta la vindecarea eventualelor iritatii.

Amidonul de porumb are calitatea de a lasa pielea supla si neteda, fiind un antiseptic natural, iar vitamina E este un remarcabil antioxidant.

Ingrediente: ulei de cocos, ceara de albine, piatra de alaun, pudra de amidon din porumb, bicarbonat de sodiu, vitamina E, uleiuri esentiale de eucalipt, tea-tree si lamaie verde.

Nu contine elemente nocive pe care le gasiti in deodorantele obisnuite: saruri de aluminiu, parabeni, alcool si aromatizanti artificiali.
Nu blochează porii si Nu lasa urme inestetice.

Recomandăm ca aplicarea să se facă mai lent, pentru a permite produsului să se topeasca puţin in contact cu pielea.

Recomandari: efectuati un test prealabil utilizarii produsului, in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare; a se evita utilizarea de catre persoanele hipertensive, de catre femeile insarcinate sau care alapteaza; nu lasati la indemana copiilor; numai pentru uz extern.
pastrati intr-un loc racoros, chiar in frigider.

Produsul a fost testat dermatologic si notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiaza de analize fizico-chimice si microbiologice acordate de Laborex 2000, laborator autorizat de către Oficiul pentru Protectia Consumatorului si acreditat de către RENAR (Asociatia Nationala de Acreditare din Romania) in conformitate cu SR EN 17025.

Producator: Sabio Cosmetics
Cod produs: 0887
Pret: 30 Lei
Acum poti
sa ma
cumperi
pipioz organicpipioz organic

Plati online securizate prin

logo mobilepay
  • sigur.info-internet mai sigur pentru copii
  • Fairtrade logo
  • GOTS logo
  • Soilassociation logo
  • Textile Exchange standards logo