Acum ai haine copii pipioz

in cosul
tau
despre noi

Ne bazam pe furnizarea de haine de calitate de la brand-uri internationale recunoscute, cu o experienta vasta in piata de organic si eco-friendly.

Suntem pasionati de protectia sanatatii si fericirii copiilor nostri si de aceea suntem o companie etica, atenta la informatiile sensibile pentru copii.

Suntem inspirati de nevoia si dorinta oamenilor de a proteja planeta noastra si de a-si reduce impactul nociv asupra naturii.

Sustinem oamenii care doresc sa aiba un stil de viata sanatos si prietenos cu mediul pentru a se proteja pe ei si familiile lor prin furnizarea de produse de calitate si, nu mai putin important, frumoase si cool.

Daca sunteti la inceput de drum si doriti sa stiti de ce e bine sa traiti organic si mai ales ce inseamna organic vizitati sectiunea de blog a site-ului nostru.

De asemenea asteptam oricand opiniile voastre si chiar articole pentru blogul nostru la adresa de email office@pipioz.ro sau la comentarii in sectiunea blog.

SC Hype Media System SRL, RO 17068477, J40/21675/2004

www.pipioz.ro

office@pipioz.ro

Addresa: Str. Marcel Andreescu, lt. av. nr. 50, Et.1, ap.3, Sector 1, 011648 – Bucuresti

17.04.2013

MamicaMea.ro vorbeste despre Pipiozi

"Ne-am bucurat cand am aflat ca s-a deschis un nou magazin unde parintii pot gasi produse prietenoase cu natura, astfel de produse ne ajuta sa le oferim cat mai multe sanse de a ajunge oameni de isprava copiilor nostri. Noi pe MamicaMea.ro vom sustine mereu utilizarea produselor ECO, pentru ca ne pasa de planeta pe care traim si pentru ca iubim copiii"...

Plati online securizate prin

logo mobilepay
  • sigur.info-internet mai sigur pentru copii
  • Fairtrade logo
  • GOTS logo
  • Soilassociation logo
  • Textile Exchange standards logo