Acum ai haine copii pipioz

in cosul
tau
Parteneri

Piccalilly

Piccalilly este o companie din Settle, UK specializata in design si productie de haine organice pentru copii, un brand eco-friendly si organic pntru copii cu varste cuprinse intre 0-6 ani.

Piccalilly este certificat GOTS – Global Organic Textile Standard, Fair Trade iar bumbacul utilizat in productia hainelor este asigurat de Chetna Organic, India (organizatie care incurajeaza su sustine antreprenorii si fermierii din India sa se dezvolte conform standardelor Fair Trade).

De asemenea, Piccalilly a fost nominalizata de-a lungul timpului la o serie de premii care confirma calitatea produselor lor dar si capacitatea lor de a fi inovativi (primii producatorii de haine organice care sa utilizeze culori puternice si luminate in hainele organice): Junior Design Awards 2012, Best Ethical Brand & Best Toddler Fashion in the Loved By Parents 2013 awards, Best organic brand’ in The Nursery Industry Awards, BEST ECO BABY RANGE in the Prima Baby Fashion Awards etc.

Compania a fost infiintata in 2006 si are in prezent mai multe de 200 de retaileri de fashion etic pentru copii la nivel mondial. In Romania, www.pipioz.ro este singura companie care importa si comercializeaza haine marca Piccalilly.

 

Kite 

Kite este o companie privata din Dorset, UK specializata in design si productie de haine organice pentru copii, un brand eco-friendly si organic pntru copii cu varste cuprinse intre 0-11 ani.

Kite este o marca de renume in piata de textile si fashion etic pentru copii, certificata GOTS (Global Organic Textile Standard), cunoscuta pentru colectiile sale inspirationale datoită hainelor frumos colorate si in trend.

Kite este una dintre putinele branduri de haine organice pentru copii certificata de Soil Association si GOTS – Global Organic Textile Standard.

Compania a fost infiintata in 2007 si are in prezent mai multe de 200 de retaileri de fashion etic pentru copii la nivel mondial. In Romania, www.pipioz.ro este singura companie care importa si comercializeaza haine marca Kite.

Toate materialele folosite de brandul Kite sunt produse utilizand bumbac organic certificat sau fleece produs cu cel putin 50% plastic reciclat (sticle de plastic).

Little Green Radicals

Little Green Radicals s-a lansat in 2005 si chiar de la inceput hainele si compania au fost certificate organic (GOTS - Global Organic Textile Standard) si fairtrade (FAIRTRADE Foundation). Gama de produse include rochite, pantalonasi, body-uri, pijamalute, hanorace si tricouri pentru bebelusi si copii pana la varsta de sase ani si pot fi gasite in sute de magazine din tari diverse cum ar fi Koreea de Sud, Suedia sau SUA si incepand din aprilie 2013 si Romania.

Little Green Radicals este o companie din Londra, UK dedicata principiilor Fairtrade si protectiei mediului.

 

Popupshop.net

Popupshop.net este o companie din Danemarca, fondată în 2007, recunoscută la nivel mondial pentru produsele sale organice și ecologice.
Produsele Popupshop.net sunt clasice și mereu la modă, usor de purtat si de asortat. Scopul companiei este de a crea produse organice de calitate la preturi cat mai accesibile.

Compania utilizeaza materiale sustenabile inovative, bumbac si bambus, pentru crearea unor produse echitabile atat pentru consumatori cat si pentru persoanele implicate in producerea acestora.

Popupshop.net creaza haine simple, estetice si usoare, straduindu-se sa fie o companie in top-ul preferintelor iubitorilor de haine organice.

Popupshop.net este certifica OE 100 Standard, acest standard certifica achizitia, manipularea si utilizarea bumbacului organic in fire, tesaturi si produse finite. 

 

Prietenii Pipiozilor:

 

Asociatia MaiMultVerde

Asociaţia MaiMultVerde este o organizaţie neguvernamentală, nonprofit şi de protecţie a mediului, care are misiunea de a construi o nouă cultură a voluntariatului pentru mediu în România. În primii cinci ani de activitate, 2008 - 2012, MaiMultVerde a lucrat cu 22.000 de voluntari, a plantat peste 700.000 de puieţi, a strâns peste 300 de tone de deşeuri, a deschis primul sistem de bike-sharing din Bucureşti şi Oradea, Cicloteque, a derulat mai multe campanii naţionale de informare şi educaţie şi a organizat prima gală de strângere de fonduri pentru proiecte de mediu, Gala Verde. Bugetul MaiMultVerde în primii cinci ani a depăşit 3.800.000 de euro. Fondurile au fost obţinute din sponsorizări oferite de marile companii din România. 

 

 ​​

 

Plati online securizate prin

logo mobilepay
  • sigur.info-internet mai sigur pentru copii
  • Fairtrade logo
  • GOTS logo
  • Soilassociation logo
  • Textile Exchange standards logo