Acum ai haine copii pipioz

in cosul
tau

Balsam par Leave In cu Aloe Vera si Rozmarin

Balsamul pentru păr Leave-In cu Aloe Vera si Rozmarin, produs natural cu aspect bifazic, îi va oferi părului supleţe şi protecţie. El facilitează pieptănarea şi protejează împotriva descuamării scalpului, datorită uleiurilor esenţiale de rozmarin şi lavandă, dar mai ales proprietăților curative ale sucului de Aloe Vera.
Mai puţine fire de păr rupte şi un păr mai strălucitor, mai puternic şi mai lung.

Ingrediente: suc de aloe vera, glicerina vegetala, rosmarinus officinalis oil, lavandula angustifolia oil/uleiuri esenţiale de rozmarin şi lavandă

Administrare: Se agita bine recipientul inainte de utilizare si se aplica uniform, prin pulverizare pe părul umed, proaspăt spălat şi şters cu prosopul, de la o distanţă de aproximativ 20 cm. Nu este necesară clătirea părului.

A se evita contactul cu ochii, nasul şi gura.

Pastrare: 6 luni, in mediul ambiant.

Produsul a fost testat dermatologic si notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiaza de analize fizico-chimice si microbiologice acordate de Laborex 2000, laborator autorizat de catre Oficiul pentru Protectia Consumatorului si acreditat de catre RENAR (Asociatia Nationala de Acreditare din Romania) in conformitate cu SR EN 17025.

Producator: Sabio Cosmetics
Cod produs: 1372
Pentru:
Pret: 38 Lei
Acum poti
sa ma
cumperi
pipioz organicpipioz organic

Plati online securizate prin

logo mobilepay
  • sigur.info-internet mai sigur pentru copii
  • Fairtrade logo
  • GOTS logo
  • Soilassociation logo
  • Textile Exchange standards logo