Acum ai haine copii pipioz

in cosul
tau
Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.pipioz.ro!

Ne bucuram ca ati accesat pagina noastra www.pipioz.ro. Speram sa aveti parte de o experienta placuta si utila alaturi de noi.

Site-ul www.pipioz.ro este realizat de HYPE MEDIA SYSTEM, care detine domeniul www.pipioz.ro. Datele de identificare ale societatii noastre sunt: S.C. HYPE MEDIA SYSTEM in Bucuresti, sector 3, str. Lt. Marcel Andreescu nr. 50, CUI RO 17068477, J40/21675/2004.

Navigarea pe acest site presupune acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor prezentate in continuare. Va rugam ca inainte de a citi si utiliza acest site sa studiati cu atentie aceasta sectiune. Orice accesare a acestui site va fi interpretata ca o acceptare neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos.Responsabilitatea utilizarii site-ului apartine in totalitate utilizatorilor si vizitatorilor site-ului www.pipioz.ro. 

Acest website, precum si domeniile www.pipioz.ro, www.pipioz.com, www.pipioz.eu apartin firmei SC Hype Media System SRL inregistrata in Bucuresti, sector 3, str. Lt. Marcel Andreescu nr. 50, CUI RO 17068477, J40/21675/2004.

Furnizare informatii/tentativa de frauda 

Pentru a cumpara de pe site-ul www.pipioz.ro esti de acord sa furnizezi informatii reale despre tine, astfel cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator sau la lansarea comenzii si esti de acord sa furnizezi aceste informatii corect si complet. Orice incercare de a furniza informatii false, de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.pipioz.ro sau de a afecta performantele serverului pe care este postat site-ul www.pipioz.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor noastre si va duce la blocarea imediata a accesului tau. De asemenea, ne rezervam dreptul de a anunta autoritatile competente cu privire la orice tentative de frauda.

Crearea unui cont de utilizator

La deschiderea unui cont de utilizator pe site-ul www.pipioz.ro vei fi rugat sa iti alegi un nume si o parola, cunoscuta doar de tine. Ai obligatia de a pastra confidentialitatea parolei prin care poti accesa contul deschis pe site. Esti de acord sa ne instiintiezi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele tau de utilizator. Esti, de asemenea, responsabil de modul in care folosesti contul deschis pe www.pipioz.ro.

Informatii confidentiale si protectia datelor cu caracter personal

SC Hype Media System S.R.L. se angajeaza sa nu transmita catre terti datele furnizate de utilizatorii site-ului www.pipioz.ro la inregistrarea pe site sau la utilizarea aplicatiilor. SC Hype Media System S.R.L. se obliga sa foloseasca datele despre utilizatorii site-ului, despre familia lor sau despre alte persoane numai in scopul prelucrarii statistice, precum si in scopul informarii utilizatorilor asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a informatiilor acestuia sau in conditiile legii. 

SC Hype Media System S.R.L. este operator de date cu caracter personal înregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr. 280081 din 15.05.2013

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email si alte date personale pe site-ul www.pipioz.ro poate opta pentru stergerea sa din baza de date asociata www.pipioz.ro. Aceste date vor fi sterse sau actualizate in baza de date in termen de 15 zile de la receptionarea cererii scrise a oricarui utilizator la adresa de mail: office@pipioz.ro. Dupa inregistrarea ca utilizator pe site-ul www.pipioz.ro si furnizarea unei adrese de e-mail, esti de acord sa primesti stiri, materiale promotionale sau orice alte informatii in legatura cu produsele si informatiile site-ului sau in legatura cu concursurile organizate de site-ul nostru. E-mailurile primite de la www.pipioz.ro nu pot fi considerate in nicio situatie ca fiind mesaje de tip SPAM.

Promotii, tombole, concursuri 

www.pipioz.ro va stabili conditiile de desfasurare a promotiilor de pe acest site. Promotiile, tombolele si concursurile se desfasoara pe perioada limitata si expira automat la data mentionata pentru fiecare promotie, tombola sau concurs in parte. www.pipioz.ro nu este raspunzator de disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotii. Tombolele, promotiile, concursurile organizate de www.pipioz.ro pot fi intrerupte sau anulate in orice moment fara nici o notificare prealabila. Toti participantii sunt insa anuntati de intreruperile sau anularile respective si li se va explica motivul acestora.

Drepturi de autor 

Tot ceea ce este publicat pe site-ul www.pipioz.ro, cum ar fi, insa fara a se limita la, imagini, texte, elemente de grafica, simboluri, logo-uri, baze de date etc., reprezinta proprietatea SC Hype Media System S.R.L. si/sau a altor furnizori, site-uri etc. Toate acestea cad sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor si nu pot fi folosite fara acordul prealabil scris al SC Hype Media System S.R.L. Imaginile, logo-urile, textele etc. ale altor furnizori apartin acestora si sunt reproduse pe site-ul www.pipioz.ro cu acordul acestora. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara specificarea sursei si fara acordul scris www.pipioz.ro.

Livrare

Comanda ta va fi preluata si trimisa spre expediere in maxim 48 de ore de la data confirmarii comenzii. 

Termenele de livrare pentru produsele cumparate de pe site-ul www.pipioz.ro se incadreaza intre 1 zile si 5 zile lucratoare de la data confirmarii de catre www.pipioz.ro a acceptarii comenzii ferme a cumparatorului.

Pentru livrari in Bucuresti:

Livrarea se va face GRATUIT pentru comenzi cu o valoare mai mare de 200 lei.

Livrarea se va face prin curier rapid la pret fix de 5 lei, pentru comenzi mai mici de 200 lei.

Pentru livrari in provincie:

Livrarea se va face GRATUIT pentru comenzi cu o valoare mai mare de 200 lei.

Cu achitarea unei taxe de transport de 15 lei, pentru comenzi mai mici de 200 lei.

Promotional in perioada 8 aprilie-30 mai 2013 livrarea este GRATUITA.

 

Limitarea raspunderii 

SC Hype Media System SRL nu are si nu va avea nicio responsabilitate, de nicio natura, pentru:

  • orice fel de prejudiciu (direct sau indirect) ce rezulta din utilizarea sau din incapacitatea de utilizare a informatiei prezentate pe site,
  • orice tip de erori sau omisiuni in continut ce pot genera prejudicii.

Esti de acord si accepti ca, fara nicio notificare prealabila, putem sterge, modifica sau adauga orice informatie pe site, suspenda orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il vei gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea ta daca vizitezi sau nu acest site si iei sau nu in considerare informatia gasita acolo. 

Nu suntem responsabili nici pentru comentariile afisate de catre utilizatori pe paginile produselor site-ului nostru. Esti de acord ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc. continute pe www.pipioz.ro sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem garanta continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Dispute

Orice conflict aparut intre SC Hype Media System S.R.L. si clientii/cititorii sai ca urmare a utilizarii site-ului www.pipioz.ro se va solutiona pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romane. Prin navigarea pe www.pipioz.ro esti de acord ca www.pipioz.ro nu ofera garantii, de nicio natura cu privire la urmatoarele aspecte:

  • informatiile nu corespund in totalitate cerintelor tale, nu sunt obligatoriu complete sau corecte, te rugam sa studiezi cu atentie detaliile fiecarui produs pe care-l cumperi. In situatia in care ai orice fel de intrebari, te rugam sa ne contactezi la adresa de email office@pipioz.ro
  • www.pipioz.ro va fi neintrerupt, sigur si fara erori de orice fel; www.pipioz.ro poate fi intrerupt de catre proprietar sau administratori in orice moment fara nicio notificare prealabila si fara niciun fel de pretentie de orice fel din partea ta. Clientii/cititorii nostri sunt insa foarte importanti pentru noi, iar in situatia putin probabila de a intrerupe site-ul www.pipioz.ro, vom informa imediat utilizatorii inregistrati despre acest fapt.

 

Termeni si conditii COD REDUCERE

1. DEFINITIE

Codul de Reducere emis de www.pipioz.ro este un certificat de valoare emis de S.C. Hype Media System S.R.L. (denumita in cele ce urmeaza `www.pipioz.ro`), societate de drept roman, cu sediul in Bd. Camil Ressu nr. 48, bl. C15, sc. 2, ap 15, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J 40/21675/2004 avand CUI RO 17068477 si se poate utiliza numai pentru achizitionarea hainelor organice pentru bebelusi si copii pe www.pipioz.ro

2. DESTINATIA CODULUI DE REDUCERE

Codul de reducere da dreptul Detinatorului achizitioneze produse cu reducerea inscrisa pe el doar pentru achizitionarea de haine organice comercializate de www.pipioz.ro. 

3. VALOAREA CODULUI DE REDUCERE

Detinatorul codului de reducere nu va putea primi contravaloarea sumei inscrisa pe el. Codul de reducere poate fi folosit doar pentru achitarea partiala a unuia sau mai multor produse comercializate de www.pipioz.ro.

4. UTILIZARE

Codul de reducere in perioada 1 iulie 2013 – 31 august 2013. Dupa expirarea perioadei de valabilitate, codul de reducere devine nul.

Codul de reducere poate fi folosit la fiecare comanda in perioada 1-31 august.

In momentul in care un client utilizeaza codul de reducere se obliga sa citeasca si sa accepte Termenii si conditiile de utilizare. 

5. PIERDEREA , FURTUL SAU DISTRUGEREA VOUCHERULUI

In cazul in care codul de reducere este pierdut, furat sau distrus va rugam sa comunicati acest lucru catre emitent si sa solicitati eliberarea unui nou cupon. Www.pipioz.ro nu este raspunzator pentru calitatea de Detinator de drept a persoanei care utilizeaza codul de reducere. 

6. CONTACT

Serviciul de relatii cu clientii Pentru orice informatii legate de utilizarea cuponului cadou, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail office@pipioz.ro sau la numerele:
Telefon fix: 031 43 58 404
Mobil Vodafone: 0733 312 114
Mobil Orange: 0746 899 071

7. INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE A CODULUI DE REDUCERE

Mergeti pe www.pipioz.ro, creati-va un cont de utilizator, alegeti produsele dorite si adaugati-le in cos, mergeti la cosul de cumparaturi si alegeti FOLOSESC COD REDUCERE, introduceti codul de pe cuponul primit in campul respectiv si apasati actualizeaza cos, apoi apasati butonul COMANDA si urmati pasi ceruti pe site.

 

Termeni si conditii CUPON CADOU

1. DEFINITIE

Cuponul Cadou emis de www.pipioz.ro este un certificat de valoare emis de S.C. Hype Media System S.R.L. (denumita in cele ce urmeaza `www.pipioz.ro`), societate de drept roman, cu sediul in Bd. Camil Ressu nr. 48, bl. C15, sc. 2, ap 15, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J 40/21675/2004 avand CUI RO 17068477 si se poate utiliza numai pentru achizitionarea hainelor organice pentru bebelusi si copii pe www.pipioz.ro

2. DESTINATIA CUPONULUI CADOU

Cuponul cadou da dreptul Detinatorului sa foloseasca suma inscrisa pe el doar pentru achizitionarea de haine organice comercializate de www.pipioz.ro. 

3. VALOAREA CUPONULUI CADOU

Detinatorul cuponului cadou nu va putea primi contravaloarea sumei inscrisa pe el. Cuponul cadou poate fi folosit doar pentru achitarea partiala/totala a unuia sau mai multor produse comercializate de www.pipioz.ro.
Valoarea este inscrisa pe cuponul cadou si este fixa. Daca pretul produsului/produselor e mai mare decat cel al cuponului cadou, diferenta se poate achita prin toate modalitatile de plata acceptate de www.pipioz.ro. Daca pretul Produsului/Produselor e mai mic decat valoarea cuponului cadou, diferenta de pret, suma neutilizata se pierde.

4. ACHIZITIONARE

Codul cuponului cadou este unic si nu poate fi folosit decat o singura data.
In momentul in care un client utilizeaza cuponul cadou se obliga sa citeasca si sa accepte Termenii si conditiile de utilizare. 

5. UTILIZARE

Cuponul cadou poate fi utilizat in perioada specificata la primirea acestuia. Dupa expirarea perioadei de valabilitate, cuponul cadou devine nul.
Cuponul cadou va putea fi folosit o singura data. 

6. PIERDEREA , FURTUL SAU DISTRUGEREA VOUCHERULUI

In cazul in care cuponul cadou este pierdut, furat sau distrus va rugam sa comunicati acest lucru catre emitent si sa solicitati eliberarea unui nou cupon cadou. Www.pipioz.ro nu este raspunzator pentru calitatea de Detinator de drept a persoanei care utilizeaza cuponul cadou. Cuponul cadou poate fi utilizat doar de persoana care a castigat concursul.

7. CONTACT

Serviciul de relatii cu clientii Pentru orice informatii legate de utilizarea cuponului cadou, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail office@pipioz.ro sau la numerele:
Telefon fix: 031 43 58 404
Mobil Vodafone: 0733 312 114
Mobil Orange: 0746 899 071

8. INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE A CUPONULUI CADOU

Mergeti pe www.pipioz.ro, creati-va un cont de utilizator, alegeti produsele dorite si adaugati-le in cos, mergeti la cosul de cumparaturi si alegeti FOLOSESC CUPON CADOU, introduceti codul de pe cuponul cadou in campul respectiv si apasati actualizeaza cos, apoi apasati butonul COMANDA si urmati pasi ceruti pe site.

Plati online securizate prin

logo mobilepay
  • sigur.info-internet mai sigur pentru copii
  • Fairtrade logo
  • GOTS logo
  • Soilassociation logo
  • Textile Exchange standards logo